Van een kale gipsen buikafdruk naar een afdruk met een ster van mozaïek. De moeder kreeg een babyshower als verrassing van haar vriendinnen aangeboden. Als extra verrassing mocht ik komen gipsen. Ze was compleet verrast. Ze had uiteraard van te voren niet nagedacht over wat ze zou willen qua gipsmodel en beschildering. Maar vanuit mijn map met voorbeelden kreeg ze inspiratie en gaf ze aan welke onderdelen ze leuk vond. Ik heb van al haar ideeën één geheel gemaakt. Voor de ster gebruikte ik allerlei glitters, pailletten en diverse soorten kralen. Elk stukje is met de hand gemaakt. Om de ster heen staat de naam, geboortedatum en de tekst ‘A star is born’ geschilderd. De rest van de buik is met glanzende zilververf beschilderd. Onder de borst heb ik een blauwe band met strik gemaakt. Op de borst komen de sterren weer terug, zodat het een mooi geheel is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.