Kraamcadeau

Buik beschilderingen:

Een buikafdruk geeft je een unieke en tastbare 3D herinnering aan je zwangerschap. Binnen 45 min. heb je al een eigen gipsen buikafdruk. De afdruk kan vanaf 32 weken tot 37 weken gemaakt worden. Je allerlei modellen en mogelijkheden, zie hiervoor gips suggesties. Wanneer het gips goed uitgehard is, beschilder ik het geheel in mijn atelier naar wens. Dit kan met een eigen ontwerp, mozaïek beschildering of naar aanleiding van een geboortekaartje. Niks is te gek!

* Buikafdruk
* Buikafdruk met hand
* Buikafdruk als lamp
* Buikafdruk met cadeaumand
* Cadeaubon voor babyshower

Zie ook: Buik beschilderingen met voorbeelden of Zwangere buikafdruk voor informatie over het maken van een afdruk en Gips suggesties om de verschillende gipsmodellen en mogelijkheden te kunnen bekijken.

IMG_9795   IMG_9835   DSC09499   DSC09513

Hout beschilderingen:

Wil je een groot cadeau of liever een klein schattig geschenkje, beide zijn mogelijk.
De speelgoed- / dekenkisten of kubus stoeltje worden met de hand van steigerhout gemaakt. De steigerhoutenkist heeft een stevige deksel en stoer hengsels van touw.
Alle hout producten worden geschuurd, in de grondverf gezet (tenzij je de houtkleur wil behouden), met acrylverf naar ‘wens’ beschilderd en in de lak gezet.
Heb je liever een klein geschenkje dan kan dat in de vorm van een bewaar doosje of een tekstbord. Leuk voor verjaardag of geboorte. Ook dit kan naar wens beschilderd en ingevuld worden. De levertijd is afhankelijk van product en beschildering, dus wees op tijd. Zodat ik tijd en ruimte voor je in kan plannen.
Of kijk bij te koop!
Zie ook: Houtbeschilderingen

* Speelgoedkist
* Bewaardoosje (in een hart vorm)
* Houten tekst bordje of naam bordje

IMG_0123 IMG_1450 IMG_1441
IMG_0114 IMG_1304 IMG_1336
IMG_0193 IMG_9758 IMG_0534 2

 

Knuffelvriendjes:

IMG_0309   IMG_0314

“Aan deze pagina wordt nog gewerkt.”

One Response to Kraamcadeau

  1. Magda says:

    Hoi Charissa

    Wat een leuke kraamcadeautjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *