Via een babyshower werd de moeder verrast. Ze had al de wens om haar buik te laten gipsen, maar ze wist niet dat haar vriendinnen dat al voor haar geregeld hadden.
Tijdens het gipsen had ze al wel wat ideeën qua beschildering. Via de mail kwamen we tot een definitief ontwerp. Ze vond een zilveren buikafdruk met een een heleboel bloemetjes en vlinders mooi. Hiermee ging ik aan de slag met als resultaat een speels en vrolijk geheel waar je naar blijft kijken.

Er was alleen één probleem… De vriendinnen die de babyshower geregeld hadden wilde de buikafdruk het liefst zo snel mogelijk geven. Alleen de moeder wilde graag de naam van haar kindje op de buik geschilderd hebben. Ze wist alleen nog niet welke naam het ging worden. Ik heb de moeder gevraagd om, zodra ze de naam wist, die aan mij door te geven.  Wat ze niet wist was dat ik de buikbeschildering verder al helemaal klaar had. Nadat ze de naam had doorgegeven konden de vriendinnen tijdens een etentje de buikafdruk als tweede verrassing aan de zwangere geven. Uiteraard was de naam nog wel afgedekt, want die blijft voor de rest nog even een verrassing totdat het kindje is geboren.


1 reactie

Sanne · 22 november 2016 op 11:10

Hi Charissa,
Afgelopen vrijdag heb ik de gipsafdruk van mn vriendinnen gekregen. Hij is echt prachtig geworden!!!!! Ik ben er echt heel blij mee. Ik zal je ook zeker aanraden aan anderen en na mijn bevalling zal ik een foto op FB plaatsen met de link naar je website erbij. Heel erg bedankt!
Groetjes Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *