Zorgboerderij De Mikkelhorst is een leer- en werkboerderij waar ze iemand zochten om een educatieve ruimte gezellig en mooi te maken. Hier mocht ik de muren helemaal rondom beschilderen. Hoe langer je kijkt hoe meer je ziet, zoveel details.
Op de muurschildering staat het thema bosdieren centraal. Denk aan: herten, zwijntjes, eenhoorns, dassen, konijnen, vos maar ook mieren, bijen, specht, uil en andere vogels. Kinderen kunnen er heerlijk spelen en op ontdekkingstocht gaan. Ze kunnen via een paddestoel door een tunnel kruipen, waarbij je uitkomt in de educatie ruimte. Binnen in de ruimte kunnen kinderen allerlei dieren zien. Voelen in de vogelbakjes en een huisje binnenlopen, of zitten aan een paddestoelentafel. En ook Poes genaamd Meneer Nielson die op de Mikkelhorst te vinden is en geregeld bij mij kwam kijken toen ik aan het schilderen was mocht niet ontbreken. 
De deelnemers mochten een naam voor de educatieve ruimte bedenken. Zij kwamen op de naam ‘Binnenpret’. En dat is het ook. In de educatieve ruimte kunnen kinderen niet alleen leren maar ook spelen. 

Zie ook: Mikkelhorst Verjaardagskisten


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.