Elfenbos

Voor deze buik ben ik als ‘verrassingsact’ door de schoonmoeder/moeder en vriendinnen uitgenodigd om op de babyshower van de aanstaande moeder een gipsafdruk te maken. Het was een super gezellige middag waarbij de moeder in het middelpunt stond. De moeder wist tot op het laatste moment nog van helemaal niks, totdat ik ineens voor haar neus stond. De aanstaande moeder vond het erg leuk en was benieuwd wat ik ging doen. Doordat het een verrassing was had ze uiteraard nog niet na kunnen denken over welke vorm van de afdruk en wat voor beschildering ze zou willen. Om haar hiermee te helpen had ik een map mee met foto’s van alle eerder gemaakte buiken. Gecombineerd met alle gesprekken van die middag kreeg ik een goed beeld van wat ze leuk zou vinden. Zo sprak de buik ‘bosdieren’ haar erg aan. Haar vriendinnen waren het er over eens een hand meegegipst moest worden en het was belangrijk dat de baby een meisje is. Ook iets met elfjes vond ze leuk. Hierdoor heb ik me laten inspireren en ben ik op dit ontwerp uitgekomen. De gipsafdruk met hand en als beschildering een bostafereel met veel verschillende dieren die met elkaar spelen zoals hertjes, zwijntjes, vosjes, dassen, bevers, eekhoorns, konijnen en egels tussen de spelende elfjes. Voor een extra sprookjeseffect zijn sommige elfenvleugels en vlinders in 3D uitgevoerd.


Eigenschappen:
* Gipsen buikafdruk
* Model 4.
* Acrylverf
* Beschermd met lak
* Ophangsysteem
* Gesigneerd
* Februari 2016

Afmeting:
Zwangere buik van ongeveer 39 weken
(formaat buik verschilt per persoon)

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Naar de andere buiken

2 Reacties op Elfenbos

  1. Miranda zegt:

    Afgelopen donderdag heb ik de gipsafdruk gekregen en vind ‘m echt fantastisch! Wat heb je daar een werk van gehad. Ik heb vol verbazing een hele tijd naar de beschilderingen gekeken en ontdekte voortdurend weer nieuwe details, echt geweldig! Wat een kunstwerk! Ik ben er echt ontzettend blij mee en vind het een hele waardevolle herinnering. De buik staat nu bij ons in de woonkamer, maar krijgt uiteindelijk een mooi plekje op de slaapkamer van onze lieve Lise. Dank je wel voor dit bijzondere cadeau! Ik ga je absoluut aanraden bij anderen!

  2. Joke zegt:

    Hoi Charissa, de buik is prachtig geworden. Iedereen vond hem geweldig. Ook de kraamverzorgster zei dat ze wel vaker gipsbuiken zag maar niet zo mooi en spannend als deze! Er is ook zo veel te zien op de buik, steeds ontdek je wat nieuws. En zo mooi geschilderd al die beestjes! Er komen vast meer opdrachten uit voort! Groetjes Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *